parallax background

Házirend

Kérlek, figyelmesen olvasd el, aláírásoddal igazolod, hogy tudomásul vetted a szabályokat:

Óra előtt az ékszereidtől kérünk, hogy szabadulj meg, különös tekintettel a gyűrűkre, lógós nyakláncokra és köldökékszerre. Viselésük balesetveszélyes.

A légtánc nem veszélytelen, ne tetézzük a sérülés kockázatát azzal, hogy alkoholos, vagy drogos befolyásoltság alatt végezzük ezt a mozgásformát.

Mindig hallgass az oktatókra, ne önállósítsd magad az eszközökön, mert veszélyes is lehet.

Gyakorló órákon csak olyan trükköket gyakorolj, amit már edzővel megtanultál, kérj segítséget, ha bizonytalan vagy, használd a biztonsági matracokat.

Kérünk, hogy ne hagyjatok szemetet a teremben, öltözőben.

Ügyelj értékeinkre! A tárgyak, eszközök nem rendeltetésszerű használata esetén kártérítési kötelezettség terhel!

Amennyiben jelentősebb pénzösszeg, vagy ékszer van birtokodban, azokat inkább hozd be magaddal a terembe és figyelj rájuk. Stúdiónk nem vállal felelőséget az elveszett tárgyakért, értékekért! Az öltözőkben hagyott ruhadarabokat két hónapig őrizzük, utána a gazdátlan darabokat karitatív szervezeteknek ajánljuk fel!

Ha késel a csoportos óráról, úgy a stúdiónak jogában áll a helyedre másik vendéget beengedni.

Amennyiben 4 órán belül kerül lemondásra az óra, illetve ha bejelentett vendégünk nem jelenik meg a foglalkozáson, az alkalom automatikusan levonásra kerül. Havi bérlet esetén 1 nappal megrövidítjük a lejárati időt. Ha magánórára időpontot egyeztettél, 12 órán belüli lemondás esetén az edzés felét ki kell fizetni.

Alacsony létszám esetén (1-2 fő) a stúdiónak (érdeklődés hiányában) jogában áll lemondani az edzést, melyről SMS-ben tájékoztatja az érintettet/érintetteket, legkésőbb az óra kezdetét megelőző 1,5 órával. Az edzők akadályoztatása esetén – amennyiben nem megoldható helyettesítésük – szintén a fenti időintervallumon belüli lemondásra jogosult a Stúdió.

A Stúdió fotókat készít az órákról. A Stúdió a képeket a honlapján, közösségi oldalain (Facebook, Instagram, Youtube) teszi közé a szolgáltatások bemutatása és a Stúdió ismertségének növelése céljából. Amennyiben nem szeretnéd, hogy rólad kép készüljön, kérlek, azt jelezd az oktató felé. Ha a téged érintő bármely kép nyilvánosság számára való hozzáféréséhez nem járulsz hozzá, azt jelezd részünkre.


Kapcsolat